19 Nisan 2011

Kuşlar- MİM

Ds' ve Yalnızyakamoz mimlemişler beni. Mimin konusu şöyle: Su an kendi ruh halinizi anlatan, bir ezginin melodisiyle ya da bir siirin satirlariyla ya da bir veciz sözle ya da bir resimle aktariniz. Seçim sizin, hangisini istiyorsaniz.

Tam olarak yukarıdaki fotoğrafta görülen kadın gibiyim şu anda. Kafamın içinde iki tane kuş, biri kara biri ak. Biri birşey diyor diğeri başka birşey. Ama her ikisi de neyin ne olduğunu bilemiyor. Birşeyler uydurup duruyorlar. Ben de onlara İvan Karamazov'un bir cümlesi ile karşılık veriyorum: "Dünyanın böyle kurulmasının nedenini herkesin birden bire anlayacağı anda ben de orada olmak istiyorum." O nedenle kapayın çenenizi ve uçun başımdan. Zira ne siz ne de ben bütün bu saçmalıklara mantıklı bir açıklama getiremeyiz. Nokta.

Fotoğraf: Life 

2 yorum:

  1. vallahi şu an suya düşmüş yaprak misaliyim kızkardeşim :) ama çok haklısın sözünde dünyamızın bu halleri özellikle vatanımızda olup bitenler önemsenmeyecek gbi değil vallahi sevgiler tatlım :)

    YanıtlaSil
  2. Dünyanın hali anlaşılır gibi değil. Eğer bir gün tüm bu olup bitenin nedeni açıklanacaksa ben gerçekten orada olmayı çok isterim.

    YanıtlaSil

Ne demeli...

İnstagram'da tatlı tatlı gülümseyen, yüzünde güneşler parlayan gencecik bir kız gördüğümüzde o mutlu genç kızın bir gün biri tarafından ...