18 Temmuz 2011

işte bütün bunlar yüzünden sevgilim

Sen bir balık gibi kayıp ellerimden, bilmediğim okyanuslarda yitmediğin zaman ikimiz aynı göğe bakıyor oluyoruz. İkimizin de gözlerinde denizin değil göğün mavisi çakıp duruyor. Ve sen bana öyle baktığın zaman, hani gözlerinin içinde kahverengi bir ormanla, ben orada geçmiş ve gelecek tüm hayatımın renklerini görüyorum. Bir orman içinde iki sakin ağaç gibi oluyoruz seninle. Ellerinden yapraklar dökülüyor toprağıma ve ben ancak o yapraklardan besleniyorum.

Sen, gök içine kapanıp gri bir sessizliğe büründüğü zaman kendi kabuğun içinde kaybolmadığında, havanın içinde titreşip duran notaları tek tek içimize çekiyoruz. O notalarla "biz ikimiz" oluyoruz. Ve sen benimle böyle konuştuğun zaman yaşam ve ölüm zerre kadar umurumda olmuyor. Tanrı'nın bir armağanı gibi dururken sen karşımda inan bana ikisini de düşünecek ne halim ne vaktim oluyor.

Ben işte bütün bunlar yüzünden sevgilim, yani ancak sen olduğunda ormanı görebildiğimden, zamanın müziğini duyabildiğimden ve ancak seninle ben olabildiğimden seni seviyorum. Ölümle yaşam arasında ancak seninle böyle sakin durabildiğim için, bütün bu saçmalıklara bir tek seninle anlam katabildiğim için seviyorum seni.

Bilmem anlatabiliyor muyum?

Fotoğraf: Life

7 yorum:

  1. çokkkk güzelll olmuşş cok... kendimi buldumm...

    sevgiler...

    http://pinaryasampinarimmm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. ÇOk güzel sözler bunlar

    YanıtlaSil
  3. Aşkın en çok bu halini yani böyle güzel şeyler hissettiren halini seviyorum=). Sen de çok güzel anlatmışsın =).

    YanıtlaSil
  4. o kadar guzel hissettiriyorsunuzki, insanin sizin tarafinizdan sevilenisi geliyor :)

    YanıtlaSil
  5. hem de çok güzel analtıyorsun kedicim :))

    YanıtlaSil
  6. çok güzel, sevgili kedi! gece uyumadan önce onunla birbirimize pek çok şey söyledik. şimdi o dediklerimizi senin güzel kelimelerinle okudum. evet bunları demek istemiştik. tam da böyleydi...

    YanıtlaSil
  7. Güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ederim...

    YanıtlaSil

Ne demeli...

İnstagram'da tatlı tatlı gülümseyen, yüzünde güneşler parlayan gencecik bir kız gördüğümüzde o mutlu genç kızın bir gün biri tarafından ...