30 Nisan 2008

Serbest Radikaller


Bu çok zordur aslında. Bir kaç kişinin bir araya gelip birşeyler üretmesi ve başlangıçtaki kararlılığı sürdürmesi. Zordur elbet ama imkansız değildir. Ve zor olan herşey başarıldığında büyük bir keyif verir.

Ne zamandır aklımdaydı kalemi kağıt üzerinde koşan arkadaşlarımla aynı kağıt üzerinde buluşmak ve ortaya çıkacak tabloya hep birlikte bakmak. Yazmak, yazdıklarımızla çoğalmak, kelimelerden kendi aramızda ve hiç tanımadığımız insanlara uzanan köprüler kurmak.

Ve başladık...

Serbest Radikaller her pazar güncellenen bir dergi. Seçkin kalemlerin kendine özgü hikayelerinden oluşan, barışı ve umudu her daim başına taç yapan bir dergi. Bir gün kağıt üzerinde olacak. Yol uzun belki ama ilk adım atıldı.

Eğer göz atmak isterseniz işte adres: http://gayetedebi.blogspot.com/


4 yorum:

  1. Hepinizin kalemine sağlık! Baştan sona okuyamadım henüz, ama sürekli takipteyim bundan sonra.

    YanıtlaSil
  2. Çok tebrik ediyorum. Umarım kağıt formuna girmiş halini görmenin de mutluluğunu yaşarsınız.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok çok teşekkür ediyorum. Dergi küçük bir bebek adımı attı. Bakalım büyüyüp kocaman bir adam olacak mı :) Hep beraber göreceğiz. Desteğiniz için ikinize de çok teşekkürler

    YanıtlaSil

Ne demeli...

İnstagram'da tatlı tatlı gülümseyen, yüzünde güneşler parlayan gencecik bir kız gördüğümüzde o mutlu genç kızın bir gün biri tarafından ...